Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffieconcert met Nathalie Mees …>

1 maart 2023, 10:00 - 12:00

De sopraan Nathalie Mees brengt vanochtend een programma, geënt op Franse chansons. Ze zingt luisterliedjes uit vele eeuwen, vanaf de vijftiende eeuw tot heden. Enkele componisten: Josquin des Prez, Gounod, Brel. Ze wordt begeleid door de luitist Wouter Lucassen.

Nathalie Mees is een breed georiënteerde mezzo-sopraan. Ze is opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Haar warme, volle stem leent zich ook goed voor grotere oratorium- en orkestwerken. Zo zong zij verschillende malen het Requiem van Verdi en de Petite Messe Solennelle van Rossini. Ook heeft zij in haar repertoire oratoria van onder andere Bach, Mendelssohn en Jenkins.

Hoewel klassiek opgeleid, durft Nathalie Mees ook de grens met pop/rock-muziek te overschrijden. Samen met rockband PBII, Bert Heerink en Jorgen Raymann stond ze in het seizoen 2018-2019 in de Nederlandse theaters met “Wubbo’s last words: Save the Earth!”.

Het koffieconcert van vanochtend is van 10 tot 12 uur. Toegang en de koffie zijn gratis. Er gaat een mandje rond voor een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Gegevens

Datum:
1 maart 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
1 maart 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie: