Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffieconcert 7 februari …>

7 februari, 10:00 - 12:00

Vanochtend een koffieconcert met feestelijke, populaire klassieke werken, van barok tot musical. Muziek van o.a. Purcell, Mozart, Mendelssohn en Porter. De titel van het programma luidt: ‘Sound the trumpet’.
Uitvoering door het VIVA Ensemble, bestaande uit Maarten Bolsenbroek, cello, Marjon van Es, zang en piano, André Nolden, zang en Jaap de Wit, piano.
De toegang is vrij, de koffie (met koekje) is gratis. Er gaat een mandje rond voor een vrijwillige bijdrage.
Elke eerste woensdag van de maand wordt er in de Maranathakerk en koffieconcert gehouden.

Over het VIVA Ensemble:
Marjon van Es studeerde Klassieke Talen en Nederlands. Ze volgde de opleiding tot zangpedagoog aan de Schumann Academie. Momenteel geeft ze met veel plezier zangles aan enkele gemotiveerde leerlingen. Ze is met name geïnteresseerd in de rol van tekst in de liedkunst.

André Nolden heeft naast zijn werk als architect vele jaren in diverse kamerkoren en kleinere ensembles gezongen. Thans zingt hij regelmatig in projectkoren zoals het Leids Cantate Consort, het Haags Barok Gezelschap en Chordiality. Hij is ook vele malen opgetreden als bassolist, o.a. in het Requiem van Duruflé en van Fauré.

Jaap de Wit heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU in Delft. Hij werkt nu als senior opbouwwerker bij stichting Voorwelzijn in Den Haag. Hij begon op 12-jarige leeftijd met piano spelen. Jaap studeerde o.a. bij Patrick Hopper.

 

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie: