Laden Evenementen

« Alle evenementen

Kerkdienst 9 juni …>

9 juni, 10:30 - 11:30

Voorganger is ds. Jan Tom Schneider. Organist is Andries Bogerd.

Informatie over de voorganger
Vanochtend verwelkomt de Maranathakerk een nieuwe gastpredikant, ds. Jan Tom Schneider. Hij heeft theologie gestudeerd in Leiden en aansluitend gewerkt als pastoraal werker in de sloppenwijken van Buenos Aires. Daaraan heeft hij een bijzondere liefde voor Zuid-Amerika overgehouden. Aansluitend was hij eind jaren tachtig jeugdpastor in de Kloosterkerk in Den Haag en vervolgens geestelijk verzorger bij de Koninklijke luchtmacht. Tot voor kort was hij opnieuw verbonden aan de Kloosterkerk, als tijdelijk voorganger.
Schneider (1961) is geboren in Wamena, op het voormalige Nederlands Nieuw-Guinea. Zijn vader was Carel Jan Schneider, geboren in Batavia en als diplomaat werkzaam in vele landen. Onder het pseudoniem F. Springer heeft hij verscheidene boeken geschreven, onder andere Bericht uit Hollandia, Tabee New York en Weemoed en verlangen.

Informatie over de organist
Andries Bogerd is de kerkmusicus van de Maranathakerk. Informatie en contact: klik hier.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een eigen bijeenkomst, een ‘kindernevendienst’. Voor de allerkleinsten is er oppas.

Bezoekers zijn zonder beperkingen welkom. Aanmelding is niet nodig.

De dienst is desgewenst ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluids- en een beeldverbinding (Kerkomroep).
Verbinding met Kerkomroep: klik hier.
Orde van Dienst: (volgt).

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie: