Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst zondag 6 november, 16 uur, bevestiging en intrede ds. Mark van der Laan …>

6 november 2022, 16:00 - 17:30

Vanmiddag is er in de Maranathakerk een bijzondere kerkdienst. De heer Mark van der Laan wordt bevestigd in het ambt van predikant in de Protestantse Kerk in Nederland en doet intrede in de Maranathakerk.

Mark van der Laan (43) te Delft is nu pastoraal werker in de Nieuwe Badkapel (Scheveningen). Hij studeerde communicatie in Leeuwarden en vervolgens religiewetenschappen aan de Vrije Universiteit en theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit te Amsterdam. Hij was eerder werkzaam als medewerker politieke jongerenparticipatie en algemeen jeugdbeleid bij de Nationale Jeugdraad en naderhand als pastor in twee verpleeghuizen van Cardia in Den Haag en Rijswijk.

De dienst begint om 16 uur. Belangstellenden zijn welkom. Na afloop is er een informele receptie, met gelegenheid om ds. Van der Laan geluk te wensen. In de Maranathakerk is vanochtend geen kerkdienst.

Informatie over de voorgangers
Voorganger bij de bevestiging is ds. Martin Koster, consulent van de Maranathakerk. Hij is predikant van de Bosbeskapel in Den Haag.
Na de bevestiging neemt ds. Mark van der Laan de leiding van de dienst over.

Informatie over de musici
Bert van Stam is de kerkmusicus van de Maranathakerk. Informatie: klik hier.
Lieuwe de Jong is toonkunstenaar te Den Haag.
Sonja Gruys is blokfluitiste en zangeres. Ze is oprichtster van en uitvoerend musicus in verschillende ensembles voor oude muziek. Ze combineert in haar concerten graag zang en blokfluit en heeft zich als zangeres gespecialiseerd in renaissance- en barokmuziek. Informatie: klik hier.

Bezoekers zijn zonder restricties welkom.
De dienst is desgewenst ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep audio) en een beeldverbinding (YouTube).
Luisteren: klik hier.
Kijken: klik hier.
Orde van Dienst: klik hier.

 

Gegevens

Datum:
6 november 2022
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
6 november 2022
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie: