Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst, 13 februari

13 februari 2022, 10:30 - 11:30

Voorganger is ds. Mirjam Elbers (foto). Organist is Lieuwe de Jong. Verder verlenen leden van het Haags barokorkest Musica Poëtica medewerking. Jörn Boysen (klavecimbel) en María Sánchez (cello) spelen een sonate van Carl Heinrich Graun (1704-1759) en een werk van de hand van Jörn Boysen.

Informatie over de voorganger
Mirjam Elbers is theoloog, predikant en uitgever. Ze is ruim vijf jaar predikant geweest in Ransdorp-Holysloot (nabij Amsterdam). Daarna is ze uitgeverijwereld ingegaan en heeft gewerkt bij uitgeverij Van Gennep en bij Boom Uitgevers. Momenteel is zij hoofduitgever Klassieke Oudheid bij Brill in Leiden. Als theoloog schreef zij veel artikelen.  Samen met Ad van Nieuwpoort schreef ze het boek “Bijbel voor beginners: 100 en enige eyeopeners en misverstanden over de bijbel” (2010). Ook werkte zij mee aan het boek “25 eeuwen Theologie” (2017). In haar vrije tijd werkt ze aan een proefschrift over K.H. Miskotte en het Oude Testament, aan de KU Leuven

Informatie over de organist
Lieuwe de Jong is toonkunstenaar te Den Haag. Als organist is hij vaste vervanger in de Maranathakerk.

Informatie over Musica Poëtica
Musica Poëtica is een internationaal vermaard barokgezelschap, gevestigd in Den Haag. Dirigent is de klavecinist Jörn Boysen. Voor meer informatie: klik hier.

Bezoekers zijn welkom. De Maranathakerk hanteert de corona-adviezen van de Protestantse Kerk.
De dienst is desgewenst ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep audio) en een beeldverbinding (YouTube).
Meeluisteren: klik hier.
Meekijken: klik hier.
Orde van Dienst: klik hier.

Gegevens

Datum:
13 februari 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
13 februari 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie: