Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert: koffie met muziek

2 maart 2022, 10:00 - 12:00

Iedere eerste woensdag van de maand is er in de Maranathakerk ‘koffie met muziek’. De uitvoerenden zijn beroepsmusici of gevorderde amateurs. De muziek is gevarieerd: van licht-klassiek tot jazz, en van levensliederen tot moderne songs. De sfeer is ongedwongen. De belang voor deze ochtenden is groot.

Vanochtend brengt het Viva Ensemble een veelkleurig programma met de titel ‘Met het oog op het voorjaar’. U hoort muziek uit verschillende tijden en stijlperiodes van componisten als Purcell, Schubert, Mendelssohn en Bernstein. De uitvoerenden zijn Marije Beckers, cello, Marjon van Es, zang, André Nolden, zang en Jaap de Wit, piano.

Marije Beckers studeerde literatuurwetenschap. Ze is momenteel werkzaam bij Panorama Mesdag, waar ze ook af en toe concerten organiseert. In orkesten als het Rotterdams Barokensemble en het Leids Barokensemble deed ze ervaring op met continuo- en orkestpartijen.
Marjon van Es was werkzaam als docent klassieke talen en Nederlands. Ook volgde ze de opleiding tot zangpedagoog aan de Schumann-academie. Momenteel geeft ze zangles en studeert ze piano.
André Nolden heeft naast zijn werk als architect vele jaren in kamerkoren en kleinere ensembles gezongen. Thans zingt hij regelmatig in projectkoren zoals het Leids Cantate Consort, het Haags Barok Gezelschap en Chordiality, en als bassolist.
Jaap de Wit heeft bouwkunde gestudeerd. Hij werkt nu als senior opbouwwerker bij stichting Voor Welzijn in Den Haag. Hij studeerde piano onder andere bij Patrick Hopper.

De ochtend  is van 10 tot 12 uur. Toegang en koffie zijn gratis. Na afloop gaat er een mandje rond voor een vrijwillige bijdrage.

 

Gegevens

Datum:
2 maart 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
2 maart 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie: