Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2021

Koffie op woensdag

22 september; 10:00 - 12:00

Trek in een ‘bakkie’? De Maranathakerk is vandaag open voor de wekelijkse koffieochtend. U bent welkom in de tuinzaal. Aanmelden is niet nodig, de koffie (met koekje) is gratis. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen: presentielijst van aanwezigen, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie.

Meer weten »

Cantatedienst, zondag 26 september

26 september; 10:30 - 11:30
Martine Nijveld Protestantse Kerk Den Haag

Kerkdienst op zondag 26 september. Voorganger: ds. Martine Nijveld. Organist: Bert van Stam. Bezoekers zijn welkom. Er is voldoende plaats! Aanmelden is niet nodig. In deze dienst zingen solisten van Musica Poëtica enkele werken van de Engelse componisten John Blow (Psalm 96) en Thomas Tomkins (Psalm 103). John Blow (1649-1708) was componist en organist van Westminster Abbey. Hij is bekend geworden om zijn anthems, waarvan hij er meer dan honderd schreef. Thomas Tomkins, die leefde van 1572 tot 1656, was…

Meer weten »

Concert: Eduard Preda, piano

26 september; 17:00 - 18:00

Vanmiddag verzorgt Eduard Preda een concert op de vleugel van de Maranathakerk. Hij speelt werken van Beethoven, Liszt en eigen composities. Toegang gratis, collecte bij de uitgang. Toegang conform de actuele coronamaatregelen.

Meer weten »

Koffie op woensdag

29 september; 08:00 - 17:00

Trek in een 'bakkie'? De Maranathakerk is vandaag open voor de wekelijkse koffieochtend. U bent welkom in de tuinzaal. Aanmelden is niet nodig, de koffie (met koekje) is gratis. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen: presentielijst van aanwezigen, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie.

Meer weten »

Lezing over monumentale Haagse kerken

29 september; 20:00 - 22:00

Avond gewijd aan Haagse monumentale kerken, door Botine Koopmans en Dick Valentijn (Monumentenzorg Den Haag). Ze zijn de auteurs van het recent verschenen boek ‘Een lust voor het oog’ over de 25 mooiste Haagse kerken. Ze vertellen - met beelden - het boeiende verhaal achter het boek: hun speurtocht naar onbekende architectuur, de vondsten, en vooral het verhaal van het belang van dit culturele erfgoed.

Meer weten »

oktober 2021

Kerkdienst, zondag 3 oktober

3 oktober; 10:30 - 11:30
Maranathakerk, interieur

Voorganger in de kerkdienst is ds. Robert Jan Bakker uit Amsterdam. Organist is Lieuwe de Jong. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen. Dat betekent: presentielijst van bezoekers, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie, ingetogen samenzang. Koffie/thee/limonade na afloop, in alle ruimten van de kerk. De dienst is ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep) en een beeldverbinding (YouTube). Meeluisteren: klik hier. Meekijken: klik hier. Orde van Dienst: (volgt).

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 10 oktober

10 oktober; 10:30 - 11:30
Maranathakerk, interieur

Voorganger in de kerkdienst is ds. Folly Hemrica. Organist is Bert van Stam. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen. Dat betekent: presentielijst van bezoekers, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie, ingetogen samenzang. Koffie/thee/limonade na afloop, in alle ruimten van de kerk. De dienst is ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep) en een beeldverbinding (YouTube). Meeluisteren: klik hier. Meekijken: klik hier. Orde van Dienst: (volgt).

Meer weten »

Kerkdienst, zondag17 oktober

17 oktober; 10:30 - 11:30

Voorganger in de kerkdienst is ds. Rob van Essen. Organist is Bert van Stam. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen. Dat betekent: presentielijst van bezoekers, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie, ingetogen samenzang. Koffie/thee/limonade na afloop, in alle ruimten van de kerk. De dienst is ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep) en een beeldverbinding (YouTube). Meeluisteren: klik hier. Meekijken: klik hier. Orde van Dienst: (volgt).

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 24 oktober

24 oktober; 10:30 - 11:30
Maranathakerk, interieur

Voorganger in de kerkdienst is ds. David Schiethart. Organist is Bert van Stam. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen. Dat betekent: presentielijst van bezoekers, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie, ingetogen samenzang. Koffie/thee/limonade na afloop, in alle ruimten van de kerk. De dienst is ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep) en een beeldverbinding (YouTube). Meeluisteren: klik hier. Meekijken: klik hier. Orde van Dienst: (volgt).

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 31 oktober

31 oktober; 10:30 - 11:30

Voorganger in de kerkdienst is ds. Erika van Gemerden. Organist is Bert van Stam. De Maranathakerk volgt de actuele coronarichtlijnen. Dat betekent: presentielijst van bezoekers, zitplaatsen op 1,5 meter, goede ventilatie, ingetogen samenzang. Koffie/thee/limonade na afloop, in alle ruimten van de kerk. De dienst is ook te volgen via internet, direct en achteraf. Er is een geluidsverbinding (Kerkomroep) en een beeldverbinding (YouTube). Meeluisteren: klik hier. Meekijken: klik hier. Orde van Dienst: (volgt).

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen