Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2020

Kerkdienst via internet, 31 mei (Pinksteren)

31 mei; 10:00 - 11:00

De dienst wordt vanochtend geleid door ds. Axel Wicke. Uitzending vanuit de Bergkerk. Beeldverbinding: klik hier. Geluidsverbinding: klik hier.

Meer weten »

juni 2020

Muzikale koffieochtend – AFGELAST

3 juni; 10:00 - 12:00

In verband met de coronapandemie gaat deze bijeenkomst niet door. Vanochtend: Seniorentrio 'Fleur de Salon' speelt gezellige oude jazz, filmmuziek en nostalgische melodieën. Koffie en muziek zijn gratis.

Meer weten »

Inleveren voor bazaar – GAAT WEL DOOR

6 juni; 10:00 - 12:00
bazaar-maranathakerk-denhaag

Vanochtend kunt u tussen 10 en 12 uur goederen inleveren voor de grote bazaar in het najaar. Denkt u aan: goede kleding, boeken (kunst, geschiedenis, literatuur, spiritualiteit, theologie, reizen, kookboeken), schilderijen, brocante, sieraden, schoenen, keukenspullen, klein huisraad enz. Geen  encyclopedieën, geen loodzware tv's en geen meubels. In verband met de coronapandemie gaat de bazaar op 4 en 5 september niet door. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar doorgang kan vinden.

Meer weten »

augustus 2020

Inleveren voor bazaar – AFGELAST

22 augustus; 10:00 - 12:00
bazaar-maranathakerk-denhaag

In verband met de coronapandemie gaat deze inleverochtend niet door. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar doorgang kan vinden. Vanochtend kunt u tussen 10 en 12 uur goederen inleveren voor de grote bazaar in het najaar. Denkt u aan: goede kleding, boeken (kunst, geschiedenis, literatuur, spiritualiteit, theologie, reizen, kookboeken), schilderijen, brocante, sieraden, schoenen, keukenspullen, klein huisraad enz. Geen  encyclopedieën, geen loodzware tv's en geen meubels. De laatste inleverdag dit jaar…

Meer weten »

Inleveren voor bazaar – AFGELAST

29 augustus; 10:00 - 12:00
bazaar-maranathakerk-denhaag

In verband met de coronapandemie gaat deze inleverochtend niet door. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar doorgang kan vinden. Vanochtend kunt u tussen 10 en 12 uur goederen inleveren voor de grote bazaar, volgende week. Het is de laatste inleverdag! Denkt u aan: goede kleding, boeken (kunst, geschiedenis, literatuur, spiritualiteit, theologie, reizen, kookboeken), schilderijen, brocante, sieraden, schoenen, keukenspullen, klein huisraad enz. Geen  encyclopedieën, geen loodzware tv's en geen meubels. De…

Meer weten »

september 2020

Bazaar, 4 en 5 september – AFGELAST

4 september; 14:00 - 19:00

De jaarlijkse bazaar stond op de agenda voor vrijdag 4 en zaterdag 5 september, maar is in verband met de coronapandemie afgelast. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar gehouden wordt.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen