Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

april 2021

Kerkdienst, zondag 18 april

18 april; 10:30 - 11:30
Maranathakerk, interieur

Voorganger is ds. Erika van Gemerden. Organist is Bert van Stam. De dienst is direct en achteraf te volgen via internet. Er is een beeldverbinding (YouTube) en een geluidsverbinding (Kerkomroep). Meekijken (YouTube): klik hier. Meeluisteren (Kerkomroep): klik hier. Orde van Dienst: (volgt). Preken in de Maranathakerk zijn na te lezen op deze site, onder Erediensten / archief van preken.

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 25 april

25 april; 10:30 - 11:30
Maranathakerk, interieur

Voorganger is ds. Rob van Essen. Organist is Bert van Stam. De dienst is direct en achteraf te volgen via internet. Er is een beeldverbinding (YouTube) en een geluidsverbinding (Kerkomroep). Meekijken (YouTube): klik hier. Meeluisteren (Kerkomroep): klik hier. Orde van Dienst: (volgt). Preken in de Maranathakerk zijn na te lezen op deze site, onder Erediensten / archief van preken.

Meer weten »

mei 2021

Kerkdienst, zondag 2 mei

2 mei; 10:30 - 11:30
Maranathakerk, interieur

Voorganger is ds. Bert Kuipers. Organist is Bert van Stam. De dienst is direct en achteraf te volgen via internet. Er is een beeldverbinding (YouTube) en een geluidsverbinding (Kerkomroep). Meekijken (YouTube): klik hier. Meeluisteren (Kerkomroep): klik hier. Orde van Dienst: (volgt). Preken in de Maranathakerk zijn na te lezen op deze site, onder Eredienst / archief van preken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen