Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

augustus 2020

Rondleiding in Grote Kerk – GAAT WEL DOOR

5 augustus; 14:00 - 15:30

Bezichtiging met deskundige toelichting van de Grote Kerk in het centrum van Den Haag. Stadsgids Robert van Venetië vertelt over de gebrandschilderde ramen, de wapenborden van het Gulden Vlies, de kansel en over de andere bezienswaardigheden. Dit zomerse uitje is een coproductie van de Houtrustkerk en de Maranathakerk. Robert van Venetië is verbonden aan de Houtrustkerk. Aanmelding is niet nodig. De toegang is vrij. Verzamelen: woensdag 5 augustus, om 14.00 uur zij-ingang Grote Kerk tegenover het Nutshuis, Rond de Grote…

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 9 augustus

9 augustus; 10:30 - 11:30

Voorganger: mevrouw Sity Smedinga, voormalig kerkelijk werker in Den Haag. Organist: Lieuwe de Jong. Bezoekers zijn weer welkom. U hoeft NIET te reserveren. De Maranathakerk hanteert de bekende veiligheidsmaatregelen: vraag naar gezondheid, presentielijst van aanwezigen, ontsmetting handen, zitplaatsen met 1,5 meter tussenruimte, geen samenzang, goede ventilatie. De dienst is direct en achteraf te beluisteren via internet (Kerkomroep). Meeluisteren: klik hier.

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 16 augustus

16 augustus; 10:30 - 11:30

Voorganger: ds. IJjo Akkerman, oud-predikant Maranathakerk. Organist: Bert van Stam. Bezoekers zijn welkom. U hoeft NIET te reserveren. De Maranathakerk hanteert de bekende veiligheidsmaatregelen: vraag naar gezondheid, presentielijst van aanwezigen, ontsmetting handen, zitplaatsen met 1,5 meter tussenruimte, geen samenzang, goede ventilatie. De dienst is direct en achteraf te beluisteren via internet (Kerkomroep). Meeluisteren: klik hier.

Meer weten »

Inleveren voor bazaar – AFGELAST

22 augustus; 10:00 - 12:00
bazaar-maranathakerk-denhaag

In verband met de coronapandemie gaat deze inleverochtend niet door. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar doorgang kan vinden. Vanochtend kunt u tussen 10 en 12 uur goederen inleveren voor de grote bazaar in het najaar. Denkt u aan: goede kleding, boeken (kunst, geschiedenis, literatuur, spiritualiteit, theologie, reizen, kookboeken), schilderijen, brocante, sieraden, schoenen, keukenspullen, klein huisraad enz. Geen  encyclopedieën, geen loodzware tv's en geen meubels. De laatste inleverdag dit jaar…

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 23 augustus

23 augustus; 10:30 - 11:30

Voorganger: ds. Rob van Essen, Delft. Organist: Bert van Stam. Bezoekers zijn weer welkom. U hoeft NIET te reserveren. De Maranathakerk hanteert de bekende veiligheidsmaatregelen: vraag naar gezondheid, presentielijst van aanwezigen, ontsmetting handen, zitplaatsen met 1,5 meter tussenruimte, geen samenzang, goede ventilatie. De dienst is direct en achteraf te beluisteren via internet (Kerkomroep). Meeluisteren: klik hier.

Meer weten »

Inleveren voor bazaar – AFGELAST

29 augustus; 10:00 - 12:00
bazaar-maranathakerk-denhaag

In verband met de coronapandemie gaat deze inleverochtend niet door. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar doorgang kan vinden. Vanochtend kunt u tussen 10 en 12 uur goederen inleveren voor de grote bazaar, volgende week. Het is de laatste inleverdag! Denkt u aan: goede kleding, boeken (kunst, geschiedenis, literatuur, spiritualiteit, theologie, reizen, kookboeken), schilderijen, brocante, sieraden, schoenen, keukenspullen, klein huisraad enz. Geen  encyclopedieën, geen loodzware tv's en geen meubels. De…

Meer weten »

Kerkdienst, zondag 30 augustus

30 augustus; 10:30 - 11:30

Voorganger: ds. David Schiethart, Den Haag. Organist: Bert van Stam. Bezoekers zijn welkom. U hoeft NIET te reserveren. De Maranathakerk hanteert de bekende veiligheidsmaatregelen: vraag naar gezondheid, presentielijst van aanwezigen, ontsmetting handen, zitplaatsen met 1,5 meter tussenruimte, geen samenzang, goede ventilatie. De dienst is direct en achteraf te beluisteren via internet (Kerkomroep). Meeluisteren: klik hier.

Meer weten »

september 2020

Bazaar, 4 en 5 september – AFGELAST

4 september; 14:00 - 19:00

De jaarlijkse bazaar stond op de agenda voor vrijdag 4 en zaterdag 5 september, maar is in verband met de coronapandemie afgelast. In september wordt bekend gemaakt wanneer en in welke vorm de bazaar later in het najaar gehouden wordt.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen